Segla med oss i Kroatien 2021

Inbjudan till segling med oss i Kroatien 2021

Eva och jag har flera gånger arrangerat grupper som seglat med oss i Kroatien. I år blev det inget som alla förstår. Därför blir det dubbelt upp nästa år. Vi kommer att hyra en mkt stor segelbåt (Jeanneau 53 2011. Googla och studera denna fantastiska båt). Den har fem dubbelhytter och en singel hytt. Seglingen sker de två första veckorna i juni 2021. 5-12 och 12-19/6. Det finns plats för nio personer förutom Eva och mig. Man ka…n anmäla sig för en eller två veckors segling.

Eva och jag kommer att ta allt ansvar för båtens framförande. Det betyder att inga erfarenheter av segling behövs. Vi lär upp er om ni vill. Man kan också bara åka med om man föredrar det. Däremot kan man inte välja bort att dela andra uppgifter som frukost och lunchlagning samt städning ombord. Dessa uppgifter kommer att fördelas rättvist. (kapten undantagen). Vi brukar göra ett schema så att man har en dag ”on duty” per vecka.

Kostnad per person. Inkluderat flyg tor Arlanda, del i bubbelhytt (det finns en liten enkelhytt), frukost, lunch, hamnavgifter, transfer, turistskatt mm. För en vecka 9500kr. För två veckor 14 500kr. Det enda som tillkommer är kostnad för middagar på restaurang. Varje kväll kommer vi att äta middag på små lokala restauranger. Tidigare har vi låtit deltagare få var sin dag då man ska fixa frukost och lunch samt inhandla ingredienser därtill, det ingår i deltagaravgiften. Dvs kapten har tagit notan ur den samlade deltagaravgiften. Lite tävlingsanda har uppstått till allas glädje.

Alla våra vänner inbjuds att anmäla intresse som inte är bindande förrän den 29 juli då 30% ska betalas. Därefter är anmälan bindande och inga återbetalningar görs vid avhopp. Den 29 september ska 40% betalas och slutbetalning om resterande 30% den 29 april 2021.

Intresseanmälan görs genom att skicka mejl till lars.harlin@telia.com. Skriv vilken period du vill segla samt namn på deltagare. Om man är singel och anmäler sig så måste vi ha en dialog om du ska ha enkelhytten eller om du kan dela med någon annan. Dubbelhytterna kommer att lottas. Välkomna att anmäla intresse. Eva och jag ska försöka gallra bland anmälningarna så att grupperna blir de bästa.

Denna seglingsdröm ska du inte missa! Lars och Eva

Posted in:

One Comment

Leave a Reply